erotische fotografieHet verslag van een fotoshoot erotisch

Mijn vriendin heeft heel lang haar. Als ze het los draagt, komt het tot op haar heupen. Wat me nu zo prachtig leek, is als ze eens naakt op de foto zou gaan gehuld in alleen dat haar. Het is namelijk ruimschoots voldoende om haar borsten en haar allerintiemste plekjes te bedekken. Subtiel, maar ook een beetje spannend. Eerst vond ze het idee belachelijk. Wie verzint er nu zoiets? Maar toen ze begreep dat effect vooral mooi en artistiek zou zijn, stond ze er hoe langer hoe meer open voor. Het moest, om het zo maar te zeggen, een foto worden die je met een gerust hart aan je schoonmoeder zou durven tonen.  fotoshoot erotisch

naaktHet allermooiste effect

Ik liet haar de website van Stijlvol Naakt zien. Ook beloofde ik haar dat ik haar een mooie fotoreportage cadeau zou geven. Nadat ze de foto’s had bekeken, was ze vrij snel overtuigd. “Dit is echt mooi!” riep ze uit. Niets pornografisch, maar eerder artistiek. “Juist,” zei ik. “Zoiets had ik ook in gedachten!”
Inmiddels hangt er een grote foto van mijn vriendin op onze slaapkamer. Ik vind hem nog altijd verbazingwekkend mooi. Ze is er net een zeemeermin, haar borsten subtiel bedekt door haar lange lokken en een parelsnoer. Dit is hoe ik haar het liefst zie, en hoe ik mij haar altijd hoop te mogen herinneren. Michiel Visser, dit berichtje dient dan ook om je hartelijk te bedanken namens ons allebei!

dscin