Wist u dat online dating ideaal is tijdens een lockdown?

Ik ben nu 45 jaar oud en ik ben alweer 15 jaar single. Dit is best lang, ik ben al single sinds ik ben gescheiden van mijn ex man. Ik heb met mijn ex man 2 prachtige kinderen gemaakt die nu 18 en 20 jaar zijn. Mijn eerste dochter is net op haar zelf gaan wonen dus dat is ook allemaal erg spannend en nieuw. Het huis raakt wel leger nu en dat is best raar, ik besefte dat ook pas doen we tijdens het avondeten maar met zijn tweeën aan tafel zaten in plaats van met zijn drieën. Uiteindelijk is mijn andere dochter ook oud genoeg om uit huis te gaan en blijf ik helemaal alleen achter. Dit wil ik niet en ik wil dus weer gaan beginnen met daten. Omdat het nu door corona erg lastig is om iemand buiten te ontmoeten omdat alles dicht is, lijkt online dating me wel wat. Ik ben niet erg goed met computers dus ik heb aan mijn dochter gevraagd of ze online opzoek kan gaan waar ik online dating kan gaan doen. Ze kwam op de website drankjedoen.nl, hier kan je online speeddaten, gratis dating, videodate events, online dating, gay dating en 50 plus dating doen. Nou ik wil natuurlijk online dating doen en het is op deze website even anders dan andere dating websites. Hier hoeven we niet urenlang te swipen en foto’s te bekijken. Via deze online dating gaat u videochatten met mensen op basis van uw ingestelde voorkeuren. Bijvoorbeeld leeftijd, afstand, huisdieren, kinderen noem maar op. Via de online dating kunt u makkelijker uw match vinden en wordt het ook een stuk leuker. U kunt nu gezellig samen vanuit de woonkamer kletsen. Als u uw match de eerste keer bij online dating niet vindt kunt u zo lang aan online dating doen totdat u uw match wel heeft gevonden. Ze garanderen u dat u uw match ook vind. Ze hebben aankomende events waar u gezellig aan mee kunt doen. Bijvoorbeeld een kersteditie en een videodate event gebaseerd op uw ingestelde voorkeuren natuurlijk. Tijdens het online daten kunt u ook aan speed daten doen hier krijgt u 2 minuten de tijd om elkaar te leren kennen, zo ziet u ook of diegene bij u past. Als u wel een klik voelt mag u zelfs de date verlengen, zo niet gaat u lekker door naar de volgende.

Online dating waar u geen tijd verspilt

Heel fijn dat mijn dochter de website gevonden heeft voor mij zodat ik makkelijk kan gaan online daten zonder mijn tijd te verspillen. Er zijn verschillende soorten opties en events waar u aan kan meedoen als u daarvoor open staat. De dates waarmee u praat zijn gebaseerd op uw wensen wat dus zeker fijn is

Bezoek ook de website

Ik kan nu makkelijk vanuit mijn woonkamer online daten dus ik raad de website aan omdat:

  • U makkelijker en leuker kan online daten
  • U makkelijker een match kan vinden
  • U uw eigen voorkeuren kan aangeven

Wilt u meer weten over het online daten kunt u altijd de website bezoeken.