Tips voor het vinden van je liefde op betrouwbare datingsites

Online afspraak maken

“Vrouwen letten op de jongens die de extra inspanning leveren, zowel met hun eigen profiel, als om te zien of de man de hare heeft gelezen. Het hebben van al deze informatie is nuttig om een gepersonaliseerde e-mail te maken om haar aandacht te krijgen – een die niet in de spam-map terechtkomt”.

Zeg vaarwel tegen selfies

Hoewel je waarschijnlijk elke week een paar selfies neemt – in de sportschool, op Instagram voor de filer, of via Snapchat uit verveling – legt Moniek uit dat dit soort beelden geen plaats hebben op je online dating profielen: “Selfies zijn leuk, met of zonder stokje op Instagram en Snap, maar als het gaat om het zoeken naar liefde, moet je je beste digitale voet voorwaarts zetten en foto’s van hoge kwaliteit plaatsen die laten zien dat je serieus bent, goed ingelijst, en niet onscherp,” legt ze uit.

Er zijn uitzonderingen op deze regel – jongere jongens, jongens die echt goed zijn in het nemen van selfies, of jongens die proberen te pronken met een grappigere, ontspannen kant, die hebben grappige selfies om dat te ondersteunen- maar als je niet een van hen bent, kun je beter vasthouden aan foto’s die andere mensen van je hebben genomen.

Loving

Houd je shirt aan op betrouwbare datingsites

Als een meisje je wilt, wil je haar op een dag ook zonder kleren zien. Maar Dr. Schewitz zegt dat je je niet moet haasten met het onderwerp logeerpartijen door je profiel te overseksualiseren, omdat het het signaal afgeeft dat je alleen maar online bent om te gaan neuken. “Shirtless selfies in de badkamer spiegel, dan denken vrouwen onmiddellijk dat je een player bent, je bent egoïstisch, je bent oppervlakkig …. de lijst gaat verder. Doe het niet. De enige keer dat het goed is om je shirt uit te hebben in een foto is als het een groepsschot op het strand is of een actie foto van je die iets atletisch doet. Laat iets aan de verbeelding over als je op zoek bent naar een echte date”, adviseert ze.

Wees specifiek in je profiel op betrouwbare datingsites

Het ergste type profiel dat je kunt hebben? Een die leeg is, zegt Moniek. Ze stelt ook voor om genoeg informatie te geven om interessant te klinken, maar niet te veel dat er niets meer over is om een gesprek over te voeren. “Een van mijn favoriete tips is om een foto te plaatsen van een locatie waar je geweest bent, of beter nog met een beroemdheid als je er een bij de hand hebt. Schrijf gewoon in je bio, ‘bonuspunten als je kunt raden met wie ik ben in het zesde foto’. Een leeg profiel laat zien dat je het niet serieus neemt en is een afknapper voor vrouwen”, zegt ze. “Ik raad 125-150 woorden aan voor een dating site en 3-5 zinnen voor een dating app. Neem iets waar je gepassioneerd over bent. Als je zegt: ‘Ik hou van concerten’, dat is geweldig, maar als je zegt: ‘Ik heb net OneRepublic in concert gezien en heb het geweldig naar mijn zin gehad’, krijg je ook meer reacties van vrouwen die van live muziek houden. Plus, het is een geweldige ijsbreker voor date ideeën.”.

Glimlach – en kijk gelukkig!

Zelfs als je ex-militair bent of je vader je heeft verteld dat je nooit op foto’s moet lachen, is het tijd om die professionele, vervelende kant van de zaak te laten gaan voor je online profiel. Vooral als je probeert het eendengezicht na te bootsen dat je zus altijd maakt, dringt Moniek er bij je op aan om de frons opzij te zetten en je plezierige kant te laten doorschijnen. “Een gelukkige en zelfverzekerde man zal vaker gecontacteerd worden dan iemand die te serieus lijkt, zijwaarts kijkt of een zonnebril draagt. Een warme en oprechte glimlach zal haar aandacht trekken om op je profiel te klikken om meer over je te lezen,” merkt ze op.

Online een date gaan zoeken

Plaats geen foto’s met andere vrouwen op de post

Zelfs als de meerderheid van je beste vrienden vrouwen zijn, is het niet aan te raden om talloze foto’s op je online dating profiel met andere vrouwen te hebben. Voor veel vrouwen is dit een automatische swipe-nope. “Plaats geen foto’s van jou met je arm om de meisjes heen, tenzij je het bijschrift plaatst en de kijkers laat weten dat het je zus is,” legt ze uit. Het enige type foto waar het goed is om een andere dame naast je te laten staan? “Mamafoto’s daarentegen worden zeer aangemoedigd! Vrouwen houden ervan om een man te zien die van zijn moeder houdt.