Wat is een tril ei en hoe werkt het?

tril ei

Er zijn zoveel seksspeeltjes op de markt dat je als nieuwe avonturier in de sekswereld soms misschien door de bomen het bos niet meer ziet. Heb je bijvoorbeeld wel eens gehoord van het tril ei? Hier lees je alles over hoe je dit unieke speeltje het beste kunt gebruiken.

Stappenplan

tril ei

Hieronder vind je een kort stappenplan aangaande het gebruik van een tril ei. Door dit stappenplan te volgen weet je zeker dat je maximaal kunt genieten van jouw nieuwe speeltje.

Voor je begint

Zorg altijd voor een ontspannen sfeer en minimale ruis. Zet je TV, radio of mobiel dan ook uit en focus je volledig op jezelf. De beste plek is hiervoor is nog altijd je slaapkamer. Indien je het speeltje samen met je partner gebruikt kun je voor een romantische sfeer zorgen door bijvoorbeeld wat kaarsjes aan te steken en ontspannen muziek op te zetten.

tril ei

Bespreken en voorbereiding

Bespreek eventueel met je partner hoe je het eitje wilt gaan gebruiken. Als je de afstandsbediening aan je partner geeft laat je de controle immers volledig over aan je man of vrouw. Bespreek samen wat je wel of niet lekker vindt. 

Warm maken en inbrengen

Je kunt ervoor kiezen om jezelf eerst een beetje ‘warm’ te maken. Streel of vinger jezelf of kus en streel je partner waardoor je jezelf opwindt en je vagina al een beetje nat wordt. Breng het eitje voorzichtig bij jezelf naar binnen tot hij zich op de juiste plek heeft gepositioneerd.